Prezentarea companiei

S.C. DACLIM HVAC S.R.L. este o companie cu capital privat, infiintata in anul 2003, aparuta din dorinta de a oferi solutii si produse de calitate in domeniul HVAC, ofera servicii de proiectare, executie si montaj instalatii de climatizare si ventilatie, depozite frigorifice, pompe de caldura aer-apa si centrale termice.

 

Urmarim optimizarea costurilor în beneficiul clientilor nostri.

 

De la inceputul activitatii pana în prezent firma are parte de investitii majore, ce îi permit atat ascensiunea an de an în domeniul de activitate cat si impunerea respectarii standardelor europene în spatiul national. Asistenta tehnica este asigurata 24/24 . Calitatea a fost una din principalele noastre preocupari, inca de la înfiintare. Astazi, ne mandrim ca putem oferi clientilor nostri produse si servicii de maxima calitate, conforme cu toate standardele europene în domeniu.

 

S.C. DACLIM HVAC S.R.L.  dispune de un numar total de 40 angajati, fiecare fiind calificat pentru postul ocupat, avand studii superioare si cursuri de atestare sau diplome de calificare in meseria pe care o practica. Societatea dispune de logistica necesara implementarii in orice moment a oricarui tip de proiect de instalatii fiind abilitati si autorizati pe toate ramurile de activitate. S.C. DACLIM HVAC S.R.L. este o societate deschisa, care doreste sa coopereze cu dezvoltatori de proiecte, antreprenori in constructii si nu numai, putand fi mereu la înaltimea si la exigenta ceruta de catre beneficiar, prin corectitudinea si promptitudinea cu care abordeaza orice solicitare.


Autorizatii stingere incendii si evacuare fum- CLICK aici pentru detalii 

Autorizatii ISO – CLICK aici pentru detalii

Am lucrat la

UNIREA SHOPPING CENTER

PULL&BEAR, STRADIVARIUS
SISTEM DE CLIMATIZARE SI TUBULATURA ALP

  PARADISE CENTER

  SOFIA-BULGARIA
  SISTEM DE CLIMATIZARE SI TUBULATURA ALP

   Promenada Mall

   STRADIVARIUS, MASSIMO DUTTI, ZARA HOME, OYSHO, BERSHKA, ZARA
   Livrare, executie si montaj tubulatura ventilatie panou ALP, magazinele Zara, Zara Home, Oysho, Stradivarius, Bershka si Masimo Dutti

    Arena Mall Budapesta

    ZARA, ZARA HOME, OYSHO, MASSIMO DUTTI
    Livrare, executie si montare panou ALP, tubulatura ventilatie si grile

     Valorile noastre

     Profesionalism

     Din dorinta de a fi cei mai buni in domeniu, suntem mereu alaturi de client si in pas cu ultimele tehnologii in domeniu, oferind cea mai buna solutie.

     Calitate

     Acordam o atentie deosebita fiecarui serviciu prestat, iar experienta acumulata pana in prezent ne recomanda ca specialisti in domeniul nostru, garantand cele mai inalte standarde pentru proiectele noastre.

     Performanta

     Aducem imbunatatiri frecvente serviciilor noastre, astfel putem oferi servicii complexe, actualizate, de o calitate ireprosabila.

     Devotament

     Acordam o atentie deosebita tuturor clientilor, ascultam opiniile acestora si raspundem prompt tuturor solicitarilor.

     Inovatie

     Urmarim frecvent tendintele si noutatile pietei si aducem clientilor nostri cele mai actuale servicii din domeniu.

     Parteneriat

     Suntem adeptii parteneriatelor de lunga durata si oferim solutii avantajoase pentru ambele parti.